Velkommen til jUNG zuSAMMEN

 

Deltag i Unge-camp

19. – 23. juli

på Løgumkloster Højskole

I 2017 inviteres der til en unge-camp på Løgumkloster Højskole, hvor Grænseforeningen Ungdom i samarbejde med det danske mindretals ungdomsparti SSWU og det tyske mindretals ungdomsparti JSP har sat sig for at udstikke retningen for fremtidige dansk-tyske kulturmøder og unge-samarbejde.

Mød engagerede unge fra begge sider af grænsen og vær med til at udvikle ideer til fremtidig unge-samarbejde henover grænser og kulturforskelle.

Campen støttes af Region Sønderjylland-Schleswig og Grænseforeningen.

Det er gratis at deltage.

Vil du med? Så skriv til XXXX

Grænseforeningen Ungdom er Grænseforeningens ungdomsforening for unge under 36 år.

 

jUNG zuSAMMEN

jUNG zuSAMMEN er et internationalt højskoleophold, et fremtidsværksted og et kulturmøde i det dansk-tyske grænseland. Kurset har fundet sted i 2014, 2015 og 2016, hvor over 150 unge mellem 18 og 30 år har udarbejdet visioner for grænselandets fremtid og præsenteret dem i et ungdomsparlament i hhv. den Slesvig-Holstenske landdag og Schackenborg Slot. Kurset er blevet gennemført af Grænseforeningen i samarbejde med Højskolen Østersøen og Nordsee Akademie Heimvolkshochschule Leck og er blevet støttet af bl.a. Region Syddanmark og delstatsregeringen i Slesvig Holsten. Kurset er sat midlertidig i bero, men ideen lever videre i den unge-camp, der organiseres i 2017.